Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Megmentették az életét!

Bernike kutya sikeres gyógyulása, speciális módszerrel

Presztízs | 2013.01.02. |
gyógyítás, kutya
Megmentették az életét!
Bernike egy kilenc éves, berni pásztor szuka kutya, akinek a kalandos története azzal kezdődött, hogy megbetegedett és állatorvoshoz vitte gazdája. A rendelőben aztán megállapították, hogy a méhét el kell távolítani, mivel rosszindulatú daganat áll tünetei hátterében. A kutya állapota egyre romlott, már az elaltatásában gondolkodtak, amikor egy fővárosi pszichológus, különleges esetekre specializálódott terapeuta megmentette egészségét – és az életét.

Egyre gyengébb és betegebb lett

Az állat fizikuma a várakozásokkal ellentétben a műtéti beavatkozást követően sem javult, a műtéti seb nem hegesedett, erősen váladékot termelt. A hátsó lábaira később már nem is volt képes ráállni, jobb lába ödémás lett, és teljesen legyengült a szervezete.
A kutya gazdáinak életében – miután nincsenek gyermekeik – Bernike, mint nagyon szeretett családtag van jelen. A kutyus egyre romló állapota, így igen mély fájdalmat okozott nekik.
Mikor már teljesen járásképtelen lett, az állatorvos azt tanácsolta, ha öt napig nem javul az állapota, akkor el kell altatni szegényt, hogy ne szenvedjen tovább.

 

Presztízs Magazin

Talán lesz megoldás!

A házaspár azonban nem adta fel a reményt, és mint utolsó esélyt, felkeresték Kovács Zoltán pszichológust, különleges esetekre specializálódott terapeutát, aki az alternatív gyógyászat területén foglalkozik állatokkal, hogy segítsen, hátha ezekkel az „eljárásokkal” meg lehet menteni kedvenceink életét. Hallottak már Zoltán munkásságáról és eredményeiről, s megkérték, nézze meg, hogyan adható még egy esély a kutyának az életben maradáshoz. A szakember elvállalta Bernikét, és már a harmadik kezelését követően felcsillant a remény, ugyanis megszűnt a seb váladékozása, az ödéma visszahúzódott a hátsó lábáról. A gyógyulás egyik fő jele volt, hogy a kutya étvágya visszatért, és nagy előszeretettel itta a tisztított, egy speciális vízgéppel előállított pH 9,5 értékű lúgos vizet. Ez azért volt jelentős változás, mert a műtétet követően a kutyus még infúzióban kapta a táplálékot, azaz sem ételt sem italt nem tudott fogyasztani ez idő alatt. Magas láza, kínzó fájdalmai miatt szegénynek még az életkedve is elment, ami szintén nagyon szembeütköző volt.
Az energiakezelések biztató változásokat hoztak, öt nap elteltével Bernike látványosan javulni kezdett – nem volt szükség infúzióra, saját táljából ivott, a saját lábán ment ki az udvarra, kisdolgát elvégezni. Fájdalmai megszűntek, hőmérséklete normalizálódott. Szőrzete visszakapta régi fényét, felszabadult, kiegyensúlyozott állapotban, a család nagy boldogságára ismét kutyatestvéreivel játszhatott az udvaron.

Az ősi módszer – és a legmodernebb eljárások együttes sikere

Az apróbb termetű háziállatoknál egy általunk kifejlesztett speciális technikai módszerrel, a kutyát, macskát a saját testemhez fogva tudunk végezni állapotfelmérést – mondta el magazinunknak Kovács Zoltán. – Így kvantum- és biofizikai szinten láthatóvá válnak azon szabályzó mechanizmusok zavarai, melyek a hagyományos képalkotó eljárásokkal (CT, MRI, ultrahang) még nem kimutathatók, de konkrét tünetek formájában már jelentkezhetnek. Ezen kívül látjuk a szervezetben zajló folyamatok ok-okozati összefüggéseit. Bernikénél is pontosan azonosítható volt, mi okozta azt, hogy nem gyógyul, vagyis mi volt a kiváltó oka a tüneteinek. Az egyik legősibb módszer, azzal párhuzamosan pedig a mai kor legfejlettebb technológiái állnak a rendelkezésünkre. A kettő sikeresen megfér egymással, egymást kiegészítve, a hagyományos orvoslás hatékonyságát támogatva ezzel.
Nevezhetjük ezt, egy új korszaknak: A JÖVŐ GYÓGYÁSZATÁNAK!

kvantumgyogyaszat [at] gmail [dot] com
+3670/336-0280

Átlag: 5