Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Zenei kvíz a legnépszerűbb Facebookos játék

Szepesi Viktor | forrás: Facebook | 2012.12.18. |
Zenei kvíz a legnépszerűbb Facebookos játék
A közösségi oldal nyilvánosságra hozta az idei év január és november között legtöbbet használt játékok listáját. A befutó egy zenei kvíz, de szívesen eresztjük össze sárkányainkat és bicajozunk a Facebookon.

Az amerikai közösségi oldal összesítette az összes havi több, mint százezer aktív felhasználóval rendelkező játékainak listáját. A kiválasztásnál további szempont volt a játékosok értékelése is, hány csillagot kapott a versenyzőktől, így állt össze a lista.

Első helyen a SongPop nevű zenei kvíz végzett, amiben egy rövid zenei betét után el kell kitalálni ahallott szám címét. Az elért pontszámok után versenyezhetünk az ismerőseinkkel: cél, hogy több pontot gyűjtsünk, mint ők. A második helyre a Dragon City sárkányos játék került, amiben a felnevelt állatokat barátaink kedvencével ereszthetjük össze. A dobogó harmadik fokára a Bike Race ügyességi bicajos játék került.

A Top25 játék természetesen hemzseg a jól ismert nevektől, mint a FarmVille, vagy az Angry Birds. Egyre több a kisebb cégektől származó fejlesztés, sőt az amerikai programokon kívül francia, spanyol, brit, brazil, török, ausztrál és dél-koreai készítésű játékok is szerepelnek a listán.

Még nincs értékelve