Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Világszerte tiszta energiával

Összeállította: B.P. | Pixabay | 2019.10.15. |
energia
Világszerte tiszta energiával
Az Apple valamennyi létesítménye – kiskereskedelmi üzletek, irodák, adatközpontok és tárolóhelyek – mind megújuló energiával működnek 43 országban. A vállalat további kilenc partnere is elkötelezte magát amellett, hogy az Apple termelését megújuló energiával segíti elő.
– Egy teljes évi kemény munka után büszkék vagyunk rá, hogy elértük ezt a jelentős mérföldkövet – nyilatkozta Tim Cook elnök, aki elmondta, termékeikben lévő anyagokkal, az újrahasznosítás módjával, a létesítményeikkel és a beszállítókkal való munkájuk során az új, kreatív, megújuló energiaforrásokkal történő együttműködésünket is tovább erősítik, hiszen ettől függ a jövőjük.
Az Apple évek óta környezetbarátabbá próbálta tenni termékeit és működését. 2016-tól 96%-ban használják a teljesen megújuló energiát: nap-, víz- és szélenergia. Azokban az országokban, ahol az Apple működik, mára elérték a 100%-os megújuló energia-használói szintet, így például a termékcsomagolásnál használt papír is újrahasznosított forrásokból származik.
Még nincs értékelve