Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A bőrápoló autó

Tancsa Ágnes | 2010.08.12. |
autó, bőrápolás, tuning
A bőrápoló autó
A Nissan Motor Co. meglepő szolgáltatással állt elő. „Egy autó, amely hidratálja a bőrt!” szlogenjétől hangos a sajtó és a blogok világa. Hozzáadott C vitaminnal működő klímaberendezéssel kínálja egyes modelljeit.

Kutatók már évekkel ezelőtt bizonyították a munkahelyi stressz és az utazási környezet közötti kapcsolatot. Bizonyított, hogy az utazás alatti komfortérzet növekedés csökkenti a munkahelyi stresszt, és a fáradtságot. A japán autógyár a jövőben olyan fejlesztéseket kíván bevezetni, amelyek még jobban növeli az autós komfortját.

Az egyik ilyen fejlesztés a C-vitaminnal átitatott levegőszűrő, ami nem engedi, hogy a légkondicionáló kiszárítsa az autóban utazók bőrét. De itt nem álltak meg, már kapható az a légkondicionáló rendszer, amely azt az érzést kelti, mintha egy erdőben lennének az autósok, illatában, páratartalomban, hőmérsékletében, és még a szél is úgy fúj.
 
Egyenlőre úgy tűnik, hogy a fogyasztók szerint nem az a legnagyobb gond az autó gyártásban, hogy ápolja-e az autó a bőrüket, nem tartják fontos extrának.
Még nincs értékelve