Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Harap a Jaguar

Szepe | zcars.com | 2010.09.08. |
autó, Jaguar, tuning
Harap a Jaguar
Egy merőben új koncepcióval állt elő a Jaguar. A hamarosan kezdődő Párizsi Autószalonra már ezzel az újdonsággal készülnek. A hírek szerint a legendás E-type orr módosulása lehet a leginkább szembetűnő változás.

Az idén 75 éves gyártó ezzel a teljesen új irányvonallal kíván ünnepelni és elhatározták, hogy az újdonság a jövőben koncepciózusan fogja jellemezni a márkát. A váltást folyamatosan fogják kivitelezni és ezzel próbálnak a régi korok modelljeinek is egyfajta emléket állítani. A márka modellközpontjában a dizájnerek már nagyon régen dolgoznak titokban az új köntösön, és bíznak annak sikerében. Időszerűnek értékelték a változást, mert az E-type orra a megjelenés óta szinte változatlan volt. Az új koncepció a hajtásláncban is rengeteg újdonságot hordoz, hiszen egy V6-os, turbóval lélegeztetett erőforrás lehet az autó szíve, amelyhez egy villanymotor és egy nyolcsebességes ZF automataváltó is kapcsolódhat.

Kritikusok szerint nem alkottak maradandót az új stílussal, főleg a belső tér hagy némi kivetnivalót maga után, de a nagyközönség lesz az igazi döntnök.
Még nincs értékelve