Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Presztízscsata a Hungaroringen

Kohári Zoltán kontra Sascha Pretzsch

sajtóanyag | Molnár Ádám–Pole Positions Communications Kft. | 2014.10.02. |
Presztízscsata a Hungaroringen
Nem akármilyen ellenfelet kap a többszörös magyar bajnok dragos, Kohári Zoltán és a 2700 lóerős szörnyetege a Dragacs a vasárnap rendezendő Drag Országos Bajnokság hungaroringi záró fordulójára: a santa pod-i Európa-bajnokságon második helyen végző Sascha Pretzsch érkezik. A Tomracing Motorsport Team versenyzője győzelemmel zárná az évet.

Az eddigi szerepléséhez méltó módon szeretné lezárni az idei szezont Kohári Zoltán a hétvégén. A Tomracing Motorsport Team versenyzője a Hungaroringen rendezendő Drag Országos Bajnokság hetedik, utolsó fordulójában bajnokhoz méltó teljesítménnyel szeretne kirukkolni. Nem lesz egyszerű dolga, ugyanis neki és 2700 lóerős Dragacsának a lehető legkomolyabb kihívója akad: itt lesz a bajnoki fordulóban a santa pod-i Európa-bajnokságon második helyen végző svájci Sascha Pretzsch is. A két pilótán kívül a két Chevrolet is arról dönt, ki a jobb közülük.

Presztízs Magazin

„Igazi zárása lesz az idei szezonnak a hétvégi verseny, ami várhatóan számomra és a Dragacs számára is számtalan izgalmat tartogat. Ilyen kemény ellenfelem hazai környezetben még nem igen volt, mint a santa pod-i Európa-bajnokságon második helyen végző Sascha Pretzsch. A svájci fiatalember kifejezetten azért érkezik Magyarországra, hogy megküzdjön velem és a Dragaccsal. Ez nagyon motivál, ráadásul ő az esélyese a hétvégének, annak ellenére, hogy gyorsabb az autóm. A szívómotor miatt ő van kedvezőbb helyzetben, ráadásul a mogyoródi pálya aszfaltja miatt már annak is örülnék, ha 9-es időt futnék a negyed mérföldes távon. Ezen a versenyen a fő feladatunk a tapadás megtalálása lesz. Mindenesetre egy nagyszerű show-val szeretnénk megajándékozni az embereket, és mindent megteszek azért, hogy a Dragaccsal győztesen kerüljünk ki a nagy párviadalból” - fogalmazott Kohári Zoltán, akinek a kategóriája bajnoki címe mellé még esélye van az abszolút értékelésben is az élén végezni.        

Presztízs Magazin

A Tomracing Motorsport Team csapatfőnöke szerint csúcsdöntésre nem, de hatalmas csatára számíthat mindenki, aki a hétvégén kilátogat a Hungaroringre.

Sajnos a mogyoródi aszfalt alkalmatlan a rekorddöntésre. Ennek ellenére hiszem azt, hogy Zoli egy igazi, látványos presztízscsatában képes lesz legyőzni nagynevű ellenfelét. Kettejük összecsapása lehet a koronaékszer a zárófutamon, és bízom abban, hogy versenyzőnk a bajnoki címe mellé egy igazán értékes sikert is magáénak mondhat majd” - mondta Miklósy Tamás.

 

Még nincs értékelve