Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Támadás a magyar csúcs ellen

Kohári meghajtaná a Dragacsot

sajtóanyag | Tomracing Motorsport Team | 2014.09.10. |
Kohári Zoltán
Támadás a magyar csúcs ellen
Most vagy csak jövőre? Ez Kohári Zoltán dilemmája. A Tomracing Motorsport Team versenyzője a szombaton, Kiskunlacházán rendezendő Drag Országos Bajnokság hatodik fordulójában, idén talán utoljára, teljesítheti a hét másodperces álomhatáron belül a legendás negyed mérföldet. A dragversenyző és autója, a 2700 lóerős Dragacs készen áll, rajtuk nem múlik majd a történelmi rekord.

Nagy dobásra készül Kohári Zoltán a hétvégén. A Tomracing Motorsport Team versenyzője ugyanis arra készül a kiskunlacházi reptéren rendezendő Drag Országos Bajnokság hatodik fordulójában, hogy szörnyetegével, a 2700 lóerős Dragaccsal áttörjön egy álomhatárt, és hét másodpercen belül teljesítse a negyed mérföldet. A többszörös magyar bajnok dragos korábban 7.01 mp alatt száguldotta végig a 402,33 métert.

Presztízs Magazin

„Úton útfélen azt kérdezik tőlem, hogy a hétvégén sikerül-e 6-os időt futnom, és ezzel új rekordot felállítanom. A választ egyelőre még nem tudom, szombatig mindenképpen várni kell vele. Abban biztos vagyok, hogy az autón nem fog múlni semmi, hiszen a Dragacs korábban még sosem volt ilyen erős, mint most. Én is maximálisan felkészültem a hétvégére, hiszen pontosan tudom, az idei évben ez az utolsó esélyem arra, hogy megfussam a hőn áhított 6-os időt”- mondta Kohári Zoltán.

A Tomracing Motorsport Team csapatfőnöke szerint egyedül az időjárás akadályozhatja meg a többszörös magyar bajnok dragost a rekorddöntésben.

„Amennyiben az időjárás nem szól közbe, akkor Zolinak minden esélye meg lesz arra, hogy megdöntse a saját csúcsát. Nagyon elszántan készül, ő akar lenni kategóriájában az első magyar, aki 7 másodpercen belül teljesíti a negyed mérföldes távot. A Dragacs ebben most a segítségére lehet, hiszen a legutóbbi versenyen is látható volt, hogy bőven van még tartalék az autóban”- fogalmazott Miklósy Tamás.
 

Még nincs értékelve