Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Új Lamborghini

Benedek Attila | archív | 2014.03.01. |
Lamborghini
Új Lamborghini
Még tavaly elbúcsúztatta a Gallardót a Lamborghini. A modell tíz év alatt 14 022 példányban kelt el. Ez azért érdekes, mert a tavaly fél évszázados márka összesen 30 ezer autót adott el eddig…

Az Audi tulajdonában lévő Lamborghni újdonsága a Huracán elnevezést kapta, ami nem csak hurrikánt jelent, hanem egy bika neve is. A szénszálas műanyag és alumínium keverékéből álló karosszéria üres tömege 1422 kilogramm, ezt jól megmozgatja a közvetlen befecskendezéses motor. Az 5,2 literes tízhengeres 8250-es fordulaton 610 lóerőt teljesít, nyomatéka 560 Nm, ez az erő 325 km/órás végsebességet, 3,2 másodperces százra gyorsulást, és álló helyzetből 9,9-es kétszázra szökkenést biztosít.

Presztízs Magazin

A start-stop funkcióval ellátott motor ereje hétsebességes dupla tengelykapcsolós váltón és négykerékhajtáson keresztül jut el a kerékhez. A fékeknél széria a szénszálas műanyag és kerámia keverékéből készült, gyakorlatilag „örökéletű” féktárcsa.

A Huracán nyilvános bemutatója a tavaszi Genfi Autószalon lesz, előtte hatvannál több városban százharmincnál több zártkörű bemutatót tartanak, ahol a fizetőképes vevőjelölteknek mutatják be az újdonságot.

Még nincs értékelve