Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Csőd szélén a yorki hercegnő

Tancsa Ágnes | speakersla.com | 2010.08.09. |
Csőd szélén a yorki hercegnő
A hercegnőknek is lehetnek pénzügyi gondjaik. II. Erzsébet brit királynő középső fiának felesége, Sarah Ferguson vasárnap közölte a nyilvánossággal, hogy mindent megtesz, hogy elkerülhesse a csődeljárást az üzleti érdekeltségeiben felhalmozott adósságai miatt.

A királyi családot is megdöbbentette, hogy a yorki hercegnő adóssága majdnem eléri az ötmillió fontot (azaz 1,6 milliárd forintot). Bár tudtak tartozásairól, nem feltételezték, hogy ekkora összeget tesz ki. András yorki herceg, aki az Egyesült Királyság különleges megbízottja nemzetközi kereskedelmi és fejlesztési ügyekben, korábban már kifizette volt felesége egy nagyobb adósságát.

Sarah Ferguson közleménye szerint a magánadósságait már mind kifizette, üzleti érdekeltségeinek adósságait kell még rendeznie. A hercegnő egyszer már került hasonló helyzetbe, de akkor még csak 30 éves volt és a 4,2 milliárd fontnyi adósságát ki tudta fizetni életrajzi regényének bevételeiből és négy évig tartó amerikai körútja eredményeként. 50 évesen azonban már kevésbé áll az érdeklődés középpontjában és nincs olyan saját bevétele sem, amelyből fedezni tudná tartozását.
 
A királyi család történelmében először fordulhatna elő, hogy egyikük ellen csődeljárás induljon.
Még nincs értékelve