Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Gömöri András Máté idén mindent vinni szeretne

- nemcsak az új főszponzora, de az első versenye is nyilvánosságra került –

Farkas Kitti | Balázs Gergő | 2021.05.12. |
Gömöri András Máté idén mindent vinni szeretne
A 2021-es év sok tekintetben különlegesnek mondható Gömöri András Máté életében. Az egyik legkiemelkedőbb ok erre, hogy 2019 után testépítőként újra fellép a színpadra, amihez nem kisebb szövetségest és támogatót köszönthet csapatában, mint a Nutriversumot. Ami pedig az idei versenyszezont illeti - Máté a tervek szerint öt versenyen fog indulni ebben az évben, hazai és nemzetközi szervezéseken egyaránt. Az első versenye a Budapesten megrendezésre kerülő Erőemelő Magyar Bajnokság lesz, amit június 26 – 27. között rendeznek meg.
Presztízs MagazinMáté főszponzori bejelentésével egy időben idei versenyszezonjáról is izgalmas részleteket árult el. a 28 éves színész – sportoló nyilvánosságra hozta ugyanis, hogy 2019 után újra visszatér a testépítő színpadra, méghozzá nem is egy alkalommal. 2021-ben Máté öt megmérettetésen fog elindulni, melyek közül már az első igazán különlegesnek mondható, június utolsó hétvégéjén az Erőemelő Magyar Bajnokságon találkozhatunk a szikszói tehetséggel.
Máté edzésfilozófiája megegyezik azzal, amit a többszörös testépítő bajnok, legenda, Arnold Schwarzenegger is hirdet, nevezetesen pedig, hogy „Back to basics”, vagyis menjünk vissza az alapokhoz. Ebbe beletartoznak a szabadsúlyos edzések, aminek az alapja a guggolás, a felhúzás és a fekvenyomás. És van egy sportág, ami erre épül, nevezetesen az erőemelés. 
„Az, hogy a főszponzorommal ennyire szorosra tudtuk összefűzni a kapcsolatunkat engem is arra ösztönzött, hogy próbáljak meg még nagyobbat lépni, így született meg annak a gondolata, hogy elindulok a nyáron az Erőemelő Magyar Bajnokságon.
Presztízs Magazin
Aki Magyarországon ikonikus testépítőként tudott kiemelkedni, Őt Kathi Bélának hívják. Ő is először erőemelőben mozgott és utána ment át a testépítő színpadra, méghozzá egy eszméletlen sikerszériával. Ennek egyik oka a sűrűség miatt volt, amit a powerlifting segítségével ért el. 
Az idei felkészülésemben a powerliftingnek nagy szerepe van, majd gyorsan kiderült, hogy érzékem is van hozzá, így a mesteremmel, Kalas Csabával arra jutottunk, hogy nyáron elindulunk a versenyen. A felkészülésem már javában folyik, ősszel pedig irány a testépítő színpad.”- nyilatkozta Máté
A motivált és céltudatos sportoló ellentmondást nem tűrően küzd céljai eléréséért. Izgatottan várjuk, hogy az idei évben milyen eredményekkel szerepel majd Máté. 
 
Még nincs értékelve