Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Jakabos Zsuzsa célja a világbajnokságra való kijutás

sajtóanyag | sajtófotó | 2017.03.31. |
Jakabos Zsuzsa célja a világbajnokságra való kijutás
A gyönyörű olimpikon mindent megtesz azért, hogy a legjobb formáját hozza az április végén zajló országos bajnokságon, hiszen nem kisebb a tét, mint a budapesti világbajnokságra való kijutás. A thaiföldi edzőtáborból épp hazatérő Jakabos Zsuzsát egy magazin fotózásán kérdeztük a felkészülésről, a VB-esélyekről és arról, hogyan tartja mindig topformában magát.
„A thaiföldi edzőtábor nem az élménygyűjtésről szólt, kemény volt az időbeosztás, reggel 5-től már úsztunk, aztán egy kis pihenő után délután szárazföldi edzéssel folytattuk, amit újabb úszás követett” – mesélte a sportoló, aki a napi zöldség-és gyümölcsfogyasztás mellett sosem feledkezik meg az extra vitamin és fehérjebevitelről, hogy mindig fitten tartsa magát. A topforma eléréséhez ugyanis nem csak kemény edzésekre és megfelelő táplálkozásra, hanem gondosan kiválasztott táplálék-kiegészítőkre is szüksége van.
A csinos úszónő az edzőtáborból megerősödve, és megújult külsővel tért vissza. Különleges, dögös frizuráját megcsodálhatjuk a saját közösségi oldalán is: www.instagram.com/zsuzsubell/
A nyári világversenyre készülő Jakabos Zsuzsa minden rajongót arra bíztat, hogy látogasson el a júliusi vb-re, hiszen nem csak vele, hanem a vizes sport színe-javával is találkozhatnak Budapesten.
Az úszónővel készült videó interjú elérhető itt: https://youtu.be/6e33nUH1YEc 
Még nincs értékelve