Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Ki lesz az év Testébresztője?!

sajtóanyag | sajtófotó | 2015.08.24. |
testébresztő
Ki lesz az év Testébresztője?!
Már javában zajlik az edzők, tornatanárok és sportszervezők csatája a TV2 csoport csatornáin és a 90.9 Jazzy rádió Több mint TestŐr című életmódmagazinjában. Az egészséges életmód és a sport terén végzett kitartó munkájukért két pályázó veheti át a félmillió forinttal együtt járó Coca-Cola Testébresztő Díjat. Magyarország szabadidősport nagyköveteit egy szakmai zsűri, valamint a nézők választják majd ki annak alapján, hogy ki tette a legtöbbet a rendszeres testmozgás népszerűsítéséért.
Nem első alkalommal találkozhatunk a Testébresztő TestŐr Team csapatával és műsorsorozatával. Vámos Erika műsorvezető és a neves szakemberekből álló zsűri tíz héten keresztül keresi a jók között a legjobbakat.
„Az immár tíz éves múltra visszatekintő Coca-Cola Testébresztő program legfőbb célkitűzése az volt, hogy azokat szólítsa meg, akik nem elsősorban kimagasló sportteljesítményt akarnak elérni, hanem rendszeres mozgással aktív, kiegyensúlyozott életmódot szeretnének élni. A programban résztvevők a sportolás örömében osztoznak egymással. Példájuk azt üzeni, hogy a sportolás élmény és örömforrás, amelyben ugyanakkor próbára is tehetjük magunkat”. – mondta el Tóth Valentin, a Coca-Cola HBC Magyarország kommunikációs igazgatója. Az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjátadásra 2015 októberében a szabadidősport rangos világszervezete, a TAFISA (The Association for International Sport for All) budapesti világkongresszusán kerül majd sor.
 
Idén újabb taggal bővült a szakértői csapat: Bakos Zsuzsi életmód coach és Varró Gyula személyi edző mellé Györki Niké dietetikus is csatlakozott.  A programban résztvevő zsűri pedig nemcsak bírál, hanem hasznos tanácsokkal is ellátja a versenyzőket és a Több mint Testőr nézőit is. A szakmai zsűriben megtaláljuk a hazai sportélet több neves képviselőjét is, így Béres Alexandrát, Czene Attilát, Kocsis Árpádot, a BSI versenyigazgatóját  Simicskó István sportért felelős államtitkárt valamint Lami Júlia életmód és szabadidősport újságírót, és Tóth Valentint a Coca-Cola HBC Magyarország kommunikációs igazgatóját. 
Az állás igen szoros és folyamatosan változik, amibe bárki bármikor beleszólhat a szavazás ideje alatt. A legtöbb nézői szavazatot gyűjtő pályázó 500 ezer forintost támogatást nyer, csakúgy, mint a szakmai zsűri által kiválasztott pályázó. A nyerteseknek a díjjal együtt járó támogatás legalább 50 százalékát a helyi közösség szabadidősport-tevékenységének további fejlesztésére kell fordítaniuk.
 
Még nem késő kiválasztani a kedvenceket!   Szavazás és további információ a jelöltekről a www.testebreszto.hu oldalon. 
Még nincs értékelve