Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

5 érv a reptéri parkolás mellett

bud.hu | 123rf.com | 2017.03.28. |
5 érv a reptéri parkolás mellett
Ha utazásról van szó, akkor mindannyian kedveljük a kényelmet, s ennek érdekében a reptéri parkolás kitűnő választásnak bizonyul. A tavasztól késő őszig terjedő hónapokban sokan kelnek útra, hogy felfedezzék a legszebb tájakat, városokat. Az európai nagyvárosok rendszerint egy-egy hosszú hétvége erejéig népszerűek, a mediterrán tengerpartokra pedig rendszerint nyaralás céljából esik a választás.
Az utazási trendeket követve egyértelműen elmondható, hogy az egzotikus úti célok minden korábbinál kedveltebbek, akár esküvő, vagy hosszabb tartózkodás kapcsán is. A bud.hu információi szerint a reptéri parkolás nem csak anyagilag éri meg, de a kényelem szempontjából is érdemes mellette letenni a voksot. Nézzük, milyen érvek szólnak a Budapest Airport közvetlen szomszédságában elérhető lehetőség mellett! 
 
1. Olcsóbb, mint taxival utazni 
 
A repülővel történő utazás ma már bárki számára elérhető árkategóriát képvisel. Ennek ellenére tény, hogy legtöbben mégis szeretünk takarékoskodni, amin csak lehet. Mindegy, hogy a belvárosból szeretnénk megközelíteni a repülőteret, vagy valamelyik vidéki városból indulunk, a saját autóval történő közlekedés kétségkívül takarékos megoldásnak bizonyul. A taxi, vagy az egyes szolgáltatóktól igénybe vehető, kisbuszos szállítás sokszor csillagászati összegekbe kerül, nem véletlen tehát, hogy a saját autó vezeti a népszerűségi listát. A kényelmes, megfizethető reptéri parkolás pedig csak olyan további pozitívum, mely a kétkedőket is hamar meg szokta győzni. 
 
2. Kényelmes megoldás 
 
A Budapest Airport minden gond nélkül elérhető tömegközlekedéssel is, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy sajnos ez korántsem bizonyul kényelmes megoldásnak. Legtöbben egyébként sem kedveljük a tömeget, s erre csak rátesz még egy lapáttal az, ha nagyméretű csomagokat is magunkkal vinnénk. Nem csak az indulásra érdemes gondolni, hanem az érkezés napjára is. Az élményekkel teli időszak lezárásaként a tömegközlekedés nem éppen a legjobb választás. A repülős utazás után fáradtan kevés kényelmesebb dolog létezik, mint a saját autó nyújtotta kényelem kihasználása. Nincs szükség várakozásra, a tömeg kerülgetésére, a csatlakozásokon való idegeskedésre. Vidéken élők számár pedig egyenesen nélkülözhetetlen a rendelkezésre álló saját autó. 
 
3. Tervezhetőség és megbízhatóság 
 
A repülővel történő utazás esetén nagyon fontos a check-in szempontjából, hogy időben megérkezzünk a repülőtérre. Sajnos tény, hogy tömegközlekedéssel, vagy a belvárosi dugóban ücsörögve a taxiban korántsem garantálható ez. A reptéri parkolás lehetőséget kínál arra, hogy saját magunk osszuk be az időnket, és akkor induljunk el otthonról, amikor nekünk tetszik. Többféle parkoló övezet közül választhatunk, melyek között mindenki megtalálhatja azt, amely ár és a terminál bejáratától való távolság szempontjából is megállja a helyét. 
 
4. Többféle árkategória 
 
A Prémium Parkoló kifejezetten a bejáratnál található, és legtöbben mindössze a ki-és beszállás idejére veszik igénybe. A termináltól mindössze egy perces sétával elérhető a Terminál Parkoló, melyet főként hosszú hétvégére utazás, vagy rövidtávú várakozás esetén szoktak igénybe venni az ügyfelek. A Business Parkolóban elhelyezett gépjárművek használóit busztranszfer szállítja a terminálhoz, valamint érkezés alkalmával várakozás nélkül érhető el a gépjármű szintén ilyen módon. A Holiday Plus, a Holiday, és a legújabb szolgáltatásként megjelent Holiday Parkoló Lite kínálta lehetőségek főként azok körében kedveltek, akik hosszabb időre, például nyaralni utaznak, és a reptéri parkolás kapcsán a legolcsóbb megoldásokat keresik. 
 
5. Autómosás korszerű alapanyaggal 
 
A reptéri parkolás során lehetőség nyílik arra is, hogy autónkat korszerű módszerrel varázsolhassuk ragyogóan tisztává. A szolgáltatás a környezetbarát megoldások híveinek is garantáltan elnyeri majd tetszését, hiszen víz nélkül, természetes anyagokat tartalmazó tisztítószerrel történik a tisztítás és az áttörlés is. 
Még nincs értékelve