Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Extra szolgáltatások a reptéri parkolás mellé – így megéri!

bud.hu | 123rf.com | 2016.03.29. |
parkolás, reptér
Extra szolgáltatások a reptéri parkolás mellé – így megéri!
A repülőjegyek ára mellett ma már sokat a reptéri parkolás lehetőségeit is figyelik, ugyanis talán ez a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja annak, hogy elérjük a repteret. A reptéri parkolás nagy előnye – amelyet sajnos sokan elfelejtenek – hogy számos kedvezményt kínál, illetve olyan extra szolgáltatásokat is tartalmaz az ár, amely kielégíti minden utazni vágyó, autószerető igényét.
A bud.hu mindig is odafigyelt a reptéri parkolás nyújtotta kívánságokra, most olyan újdonságokkal álltak elő, mint az online foglalással járó kedvezmény, a holiday-kedvezmények, a reptéri ingyenes autómosó szolgáltatása, illetve az XXL-es méretű parkolóhely. 
 
Kedvezmény az online foglaláskor
 
A mindennapi ügyintézés során számos alkalommal vesszük igénybe a számítógép és az internet adta lehetőségeket, miért felejtenénk ezt el a repülőjegy és a parkoló foglalásakor. Az online foglalás akkor érvényes, ha a tervezett behajtás előtt tizenkét órával megteszi azt. Ebben az esetben akár 25 százalékos kedvezményre is szert tehet, ami bárhogy számoljuk, nem kis összeg. 
A Budapest Airport többféle parkolóval is rendelkezik, az online foglalás bármelyik parkolóban érvényes, tehát csak ki kell választani, hogy melyik parkolóban szeretné tudni autóját, lefoglalni a parkolóhelyet, időben érkezni és élvezni a kedvezményeket. 
 
Melyik parkolóhelyek közül válogathat? 
 
A Budapest Airport többféle parkolóval rendelkezik, pontosan azért, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. A Prémium Parkoló a Terminál bejáratával szemben található, ezt a legkényelmesebbeknek és a legsietősebbeknek ajánljuk. Abban az esetben, ha több napra, esetleg hétre hagyná autóját a parkolóban, érdemes megtekinteni a Holiday Plus és a Holiday Parkoló ajánlatait. A különféle szezonális akcióknak köszönhetően itt is számos kedvezménnyel találkozhat, tehát érdemes figyelni a kínálatot. 
A Terminál Parkolóban érdemes hagyni az autót, ha kevesebb a csomagja, és nem számít a 6-10 perces séta, a Business Parkolót pedig azoknak ajánljuk, akik nagyobb biztonságban szeretnék tudni személygépkocsijukat. A Business Parkolóból ingyenes busztranszfert biztosítunk a Terminál bejáratáig, tehát nem kell a késésen sem aggódnia. 
 
Ingyenes autómosás, extra méretű parkolóhely, ingyenes várakozás
 
A legújabb szolgáltatások egyike, amelyet bárki igénybe vehet a reptéri parkolás alkalmával, az ingyenes autómosás. A víz nélküli speciális technikának, a jó minőségű törlőkendőknek és a vegyszermentes tisztítószernek köszönhetően autója úgy fog csillogni, mint még soha, és ezért nem kell egy forintot sem fizetnie! 
A Terminál Parkoló olyan plusz szolgáltatásokat vezetett be, mint például a nagy méretű gépkocsik kényelmes parkolóhelye. Az XXL-es méretű parkolóhelyen már lehetőség van a nagyobb méretű autók parkolására. Ez a parkoló zóna 25 méterre helyezkedik el a bejárattól és a különféle kedvezmények itt is érvényesek, sőt, a plusz helyért nem számolnak fel külön díjat. 
Hallott már az ingyenes parkolás lehetőségéről? Sajnos még mindig nem arról van szó, hogy teljesen ingyen parkolhatunk a reptéren, de a reptér bejáratánál már akár 5 percig is pihentethetjük a motort, ami nem kis költségmegtakarítás. Nyugodtan igénybe veheti ezt a szolgáltatást, ha tudja a várt személy pontos érkezését, vagy éppen az indulásra viszi ki legkedvesebb barátunkat. 
Láthatjuk, hogy a reptér számos kedvezményt kínál a parkolni vágyóknak, és ugyanúgy, ahogy már olcsóbbnál olcsóbb repjegyeket vásárolhatunk, a parkolás is egyre kifizetődőbbnek bizonyul. Keressük az újdonságokat, érdeklődjük a kedvezményekről, a bérletekről, illetve vegyük igénybe az extra szolgáltatásokat. 
 
 
Még nincs értékelve