Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Több mint 300 millió dollár a vasúti infrastruktúrára és a biztonságra

Benkő Péter összeállítása | Wikipedia | 2018.10.25. |
vasút
Több mint 300 millió dollár a vasúti infrastruktúrára és a biztonságra
Az Egyesült Államok közlekedési ügynöksége, a Szövetségi Vasúti Hivatal (FRA) bejelentette, hogy több mint 318 millió dollárt ad ki az úgynevezett konszolidált vasúti infrastruktúra és biztonsági fejlesztések finanszírozására.
Az Egyesült Államok Közlekedési Minisztériumának (DoT) szervezete segítséget nyújt az InterCity utas- és teherszállító vasúti közlekedés biztonságának, hatékonyságának és megbízhatóságának javítását célzó projektek finanszírozásában, mint például a szintbeni átkelőhelyek fejlesztése és az úgynevezett nem PTC-biztonsági technológiák telepítése.
A DoT természetesen mindig mérlegel: megvizsgálja, hogy az adott projekt mennyire egyeztethető össze kulcsfontosságú célkitűzéseivel, beleértve például a gazdaság támogatását olyan innovatív megoldásokat alkalmazva, amelyek javítják a biztonságot, gyorsítják a projekt megvalósítását.
Az USA közlekedési titkára, Elaine Chao szerint a fent ismertetett program finanszírozási lehetősége a magán-, az állami és a helyi beruházásokkal együttműködve jobban elősegítené a tervezett vasúti projektek megvalósulását az ország egész területén.
Még nincs értékelve