Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Bikinis idő várható este a Budapest Parkban

Ha elég korán érkezünk, akár Zanzibaron is érezhetjük magunkat

dr. Szász Adrián | Budapest Park | 2017.06.30. |
Bikini, Budapest Park
Bikinis idő várható este a Budapest Parkban
Ha péntek, akkor – ezen a héten legalábbis – Bikini és Zanzibar a Budapest Parkban! Érdekes párosítás koncert ügyileg, de soha rosszabbat. El tudnánk képzelni D. Nagy Lajost Zanzibáron és Terecskei Ritát is bikiniben, de most alighanem mindkét frontember a saját zenekarát erősíti majd, és egymás után lépnek fel ezen a populáris rockos estén. Mi pedig ennek igazán örülünk, hiszen két leget ütünk egy csapásra. A legegzotikusabb és a legszexisebb nevű magyar bandát!
Gyülekező szokás szerint 18 órától a Soroksári úti szabadtéri szórakozóhelyen, ahol 22 óráig fognak leperegni az érdemi események. Mármint a két koncert, és utána kezdődhet az érdemi mulatozás hajnalig jobbnál jobb felvételekre. Már legutóbb, Demjén Ferenc bulija után is igen tetszetős slágerválogatásra lehetett ropni a retro-diszkóban!
Slágert persze az élőben fellépő két formáció is szállít majd eleget, csak győzzük torokkal a sok közös refrénéneklést. Szerelemről szó sem volt, hiszen Nem vagyok tökéletes, de azért Adj helyet magad mellett, mert Szép vagy és hagyom: szeress ma éjszaka nagyon…
A meteorológusok szerint késő estig strandidő lesz, így nem kell aggódnunk nyárias viseletben sem, más kérdés, hogy hányszor találják el a szakik a valóságot. Az időjós Németh Lajos minden esetre nem keverendő össze a Bikini basszusgitárosával, Németh Alajossal (Lojzival) – reméljük, az egyik főhős ma este Alajos lesz, és nem Lajost kell emlegetnünk!
 
Még nincs értékelve