Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Családi házra és nyugalomra vágyik Mező Misi

A Magna Cum Laude közösségi szavazást indított következő dalának témájáról

sajtóanyag | sajtófotó | 2015.08.27. |
Családi házra és nyugalomra vágyik Mező Misi
„Fiatalságom legszebb éveit töltöttem Gyulán, ott váltam igazán férfivá, számos fiatal kori élmény köt oda. Most viszont már a 16. kerületben élek, és a budapesti pulzáló városi lét, az állandó pezsgés sem érdekel igazán, a kertvárosban nyugiban töltöm a napjaimat a családommal” – árulta el Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere, aki egy nagyszabású vállalkozásra adta a fejét zenekari társaival, nemrég közösségi szavazást indítottak következő daluk témájáról egy hazai sörmárkával közösen.
Tavaly ünnepelte 15 éves születésnapját a Magna Cum Laude, amikor egy óriási koncerttel örvendeztették meg rajongóikat, most pedig újabb nagy dobásra készülnek a békési fiúk: pályázatot írtak ki saját daluk témáinak kiválasztására. A kérdés, amit feltettek a rajongóknak, mindenkihez közel áll, hiszen a vidéki települések szépségeit énekli meg hamarosan a zenekar. Mező Misi a pályázat kapcsán a kezdetekről és egy kicsit a jövőbeli terveiről is elárult.
 
Presztízs MagazinA Magna Cum Laude zenekar eredeti neve MINK volt, amelyet Kara Misi és Szabó Tibi alapítottak, Mező Misit csak később hívták meg énekelni a formációba. Akkoriban a zenekari tagok mindenkit ismertek Gyulán, főleg zenész berkekben, így még nagyobb megtiszteltetés volt Misinek, hogy annyi művész közül éppen rá esett az alapítók választása. Azóta eltelt csaknem 16 év, és a fiúk ugyanazzal a lelkesedéssel kezdenek bele minden munkába, mint annak idején. Azt viszont nem felejtik el, hogy Gyula mit adott nekik, így nemrég egy dalt is írtak szeretett városukról. „Új közegbe kerülve új impulzusok értek, új kapcsolatokat, barátságokat köszönhetek ennek a városnak, r&aacu te;ad&aa cute;sul a Magna Cum Laudét is Gyulán találtam meg – természetes, hogy eljött az idő, hogy énekeljünk erről a szép helyről” – meséli Misi, aki azt is elmondta, hogy itt nem álltak meg.
 
„Amikor megjelent a Legjobb otthon című dalunk, amit Gyuláról írtunk, az Arany Fácán márkacsapata is felfigyelt rá és megkerestek minket, hogy miért nem éneklünk a többi vidéki településről, hiszen ők is megérdemlik. Az ötletet pedig nagyon jónak tartottuk, minden település nem fér be egy dalba, így hirdettük meg a pályázatunkat, mellyel a legjobb otthonokat keressük, amiket megénekelhetünk”. Misinek egyébként számos kedvenc települése van: „Én az Alföldön nőttem fel, ami nem sok természeti, földrajzi látványosságot nyújtott. Ha már egy pici dombocskát látok- hegyről nem is beszélve - mosolyt csal az arcomra a látvány. A magaslatok szerelm ese vagy ok. Szeretem a Balatont és környékét a Velencei tavat, Pilist, Villányt és imádom Tokajt is, Mád az a hely, ahol el tudnám képzelni az életem.”
 
Milyen otthont képzel el magának Misi pontosan? A családi ház, a kert, az udvar hiányzik neki Gyuláról, így nagyon vágyik arra, hogy családjával egy nagy házban élhessen közel a természethez, gyönyörű panorámával. Misi a kerti munkával is szívesen foglalkozna, ráadásul gyerekei, Nimród és Bíborka is ott érezhetnék igazán jól magukat. Addig azonban, amíg a család ezt nem teheti meg, maradnak a vidéki kiruccanások és a nyaralások, hogy kicsit kiszakadjanak a lüktető Budapest vonzásából. A tavasszal négytagúra bővülő család utoljára például 4 napot töltött Horvátországban.
 
Akinek viszont már megvan álmai otthona, az ne habozzon, küldje el a zenekarnak ide, és ki tudja, lehet, hogy ősszel már az ő települését énekli meg a Magna Cum Laude! 
 
 
 
Még nincs értékelve