Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Mini koncertek

R. Szabó Zsuzsa | archív | 2018.01.02. |
koncert
Mini koncertek
Egyetlen nap alatt tizenegy koncertre kerül sor a Müpa és a Budapesti Fesztiválzenekar szervezésében. 2018. február 4-én ötszáz perc tiszta zene várja a közönséget a Maraton 2018 – Bernstein és az amerikai zene című programon.
2018-ban száz éve lesz annak, hogy megszületett Leonard Bernstein amerikai zeneszerző, karmester, zongorista, a zenei ismeretterjesztés egyik legnagyobb alakja. A program előtte tiszteleg. A tizenegy koncert mindegyike körülbelül háromnegyed órás. Bernstein életművéből hallhatunk humoros és lelkesítő politikai nyitányt, zsoltárokat, motettákat, és megszólal egyik legnépszerűbb műve, a Szimfonikus táncok a West Side Storyból.
A kamaradarabok a Fesztivál Színházban, a zenekari művek a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben hangzanak el, az Üvegteremben a nap során a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatói adnak ingyenes koncerteket. Ezek mellett a Müpa Előadótermében vetítések, az előcsarnokban pedig kiállítás várja a maratonra érkező, zenei élménnyel feltöltődni vágyókat.
 
Maraton 2018 – Bernstein és az amerikai zene
Részletek: www.mupa.hu
Időpont: 2018. február 4.
 
Még nincs értékelve