Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Na, ki miatt iszunk szombaton?

dr. Szász Adrián | sajtófotó | 2018.01.15. |
Na, ki miatt iszunk szombaton?
Még nem tudjuk, ki lesz a hangosabb meg a punkosabb. Mármint a közönség soraiból, mert a fellépő két magyar zenekar egyformán hangos és punkos! Sőt valószínűleg francia vendégeik is azok, a jó nevű High-School Motherf**kers formáció a gyönyörű Párizsból. Főszerepbe persze az Aurora és a Junkies kerül – ebben a sorrendben, január 20-án este 9-től (a franciák már 8-tól tolják), a budapesti Barba Negra Music Clubban. A fedettben; nehogy valaki a nyitott Track-be menjen attól még, hogy a buli promóvideójában eléggé fagyoskodnak a srácok a szabadban… Odabent szombat éjjel aligha fogunk (rá)fázni!
Az említett, a két banda székhelye – Győr(szentiván) és Budapest – közt félúton rögzített videó megtekinthető itt. Szekeres Andrisék valakinek a szerelmétől lettek benne olyanok, amilyenek, Vigiék pedig még nem tudják, jó vagy rossz lesz a vége, de szerintünk sejtik. Mint ahogy – ugyancsak szerintünk – január kifejezetten punkos hónap, ezért elég kézenfekvő egyszersmind hangossá is tenni. A francia H-SM ehhez csak annyit fűz hozzá a Facebook-oldalán, hogy „See ya there!”, vagyis tali a kalózhajós Rockandroll Táncházban!
 
Mi pedig annyit, hogy az Aurora aznap este elejétől a végéig eljátssza az 1992-es „Előre k*rvák, gengszterek” lemezét, a Junkies meg állítólag extrán pörgős darabokkal készül, tehát csak annyi sört igyon mindenki, hogy a mosdóba nemigen lesz idő kimenni… Nem baj, a folyadékot ki is lehet izzadni. Arról nem beszélve, hogy az ilyen koncertekre valahogy mindig összefújja a szél a legszebb lányokat és az őrájuk legkíváncsibb pasikat, úgyhogy a hangulat minden tekintetben forrónak ígérkezik. Előre, hát,… majdnem leírtuk, hogy kik, de inkább ezt is meghallgatjuk!
 
Még nincs értékelve