Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Tyler, the Creator – IGOR

Christopher Johnson | archív | 2020.02.11. |
IGOR
Tyler, the Creator – IGOR
„Don’t go into this expecting a rap album. Don’t go into this expecting any album. Just go, jump into it.” Ezek az alkotó javaslatai a befogadónak, aki arra készül, hogy meghallgassa Tyler, the Creator 6. nagylemezét. A kaliforniai srác albumról albumra változik, sosem jön ki kétszer ugyanazzal a formulával.
Ehhez az attitűdhöz persze szüksége van egy újdonságokra nyitott rajongótáborra is, melynek tagjait külön figyelmezteti: most se várják egy korábbi kiadványának „újracsomagolását”. Az „alkotó” titulus ez esetben rendkívül találó, hiszen Tyler Okonma szeret sok szerepet magára vállalni, és az IGOR-t nemcsak ő írta és hangszerelte, de saját maga a producere is. Ezúttal a dalszerző egy olyan hibridet hozott létre, melynek műfajkavalkádjában ott van az R&B, a soul, a funk, de mindenekfelett a pop és a rap.
Soulful, jazzy harmóniák szintetizátorgazdag hangszerelésben; sokszor fület ütő, manipulált vokálok; szöveges intermezzók jellemzik az ismeretlen vizeket, amelyekre az IGOR evez. Olykor egy szám hirtelen fordulatot tesz, és teljesen váratlan irányokba fut, így téve mindvégig izgalmassá a lemezt.
 
9/10
 
Csúcspont: A Boy is a Gun, Are we still friends?
 
Szeretni fogod, ha szeretted ezt: Gorillaz – Demond Days
Még nincs értékelve